ABOUT US

 

Scout360 er et specielt udviklet internetbaseret system til brug for scouting af fodboldspillere.

Vi har udviklet scout360 i flere retninger, men kernen i forretningen er vores scout platform, hvor at man nu også kan kombinere platformen, men vores nye scouting & analyse app, som vi netop har launchet i appstore.

Brugere af systemet er bla. klubber, interesseorganisationer indenfor fodbold, agenter mfl.

Systemet er udviklet med inputs fra trænere, scouts og såvel danske, som udenlandske topklubber.

Vores ambition med systemet er ganske klar: Vi ønsker at tilbyde et produkt som gør scouting nemt, overskueligt og ikke mindst så detaljeret som overhovedet muligt.

Systemet ensarter jeres scoutning og indsamler de værdifulde observationer ét sted - i ét system - og efter samme standarder fra hele organisationen. Systemet understøtter flere sprog, bl.a. dansk og engelsk.

Via den individuelle brugeropsætning kan du som administrator fx styre adgange, moduler, informationsniveau og ikke mindst grafisk følge den enkelte spillers udvikling indenfor kompetencerne: tekniske-, taktiske-, fysiske og sociale færdigheder.

Vores kamprapport giver dig ligeledes mulighed for at registrere: holdopstilling, kampdata, give den enkelte spiller karakter, uploade videoklip/billeder mv.

Vi har udviklet en "Kamp oversigt", hvori at man som chefscout / koordinator, har mulighed for at give tildele kampe til scouts og trænere, bl.a. med den ekstra detalje at man kan inddele kampene i farver, efter hvad der er vigtigst at få dækket i den kommende periode. 

Systemet indeholder herudover mulighed for at vedligeholde en spillers udviklingsplan, specifiksøgning på færdigheder, positioner, muligheden for at hver enkelt bruger har sit eget skyggehold, internt i klubben og eksternt.

For at forsøge at fjerne fortrolig information, der florere på private email, har vi udviklet en funktion, så du som bruger har mulighed for at kommunikere, inden i sitet.

Vi ønsker til stadighed at udvikle systemet og vi vil derfor, sammen med vores partnere, løbende evaluere og videreudvikle produktet til gavn for dets brugere.

 

/Scout360 er en del af TSA Group IVS.

 

 

Login Form mobile