PRODUKTER

 

Vi tilbyder en scouting og analyse app og en scouting platform til kræsne brugere!

 

Vores produkt palette henvender sig til interessenter indenfor elitefodbold. Alle vores produkter giver et overblik over et ofte komplekst datagrundlag - og fokus på scouting kommer igen i højsædet. Vores unikke søgemuligheder gør det nemt at finde og ikke mindst videreudvikle fremtidens store fodboldspillere.

 

* Lej Scout360 platformen *

 

Hvordan strukturer I jeres scouting idag? Via en excelfil som deles i skyen? Eller på en anden måde? Hvem gør hvad og hvad kigger I efter?

Scout360 platformen strukturer jeres scouting og giver jer det nødvendige overblik over en stort antal af spillere. Platformen gør det muligt at arbejde effektivt og systematisk i bestræbelsen på hele tiden at være ajour med "kendte" og "ukendte" spillere.

Jeres observationer og registreringer samles i platformen og I får på den måde et unikt overblik som gør det nemt at strukturere jeres scouting. Spillerprofilen på de enkelte viser jeres historik om den pågældende spiller, fra notater og kamprapporter til udviklingsplan. 

Dreamteam funktionen viser klubbens "skyggehold" med optil 3 spillere på hver position, og på den måde skaber I et overblik på klubniveau over egne spillere kombineret med de bedste  spillere i årgangen.  

Vi arbejder løbende på at forbedre systemet og som kunde vil fremtidige opdateringer naturligvis medfølge gratis. Platformen lejes for 12 måneder ad gangen og beløbet betales forud. 

 

 

 

 

* Få jeres eget scouting system *

 

I køber en licens af softwaren Scout360 (mod engangsbetaling) - og får dermed mulighed for selv at videreudvikle "koden" bag Scout360. Alle rettigheder til den oprindelige "kode" er TSA Group IVS´ ejendom. Vores software må ikke videresælges til 3. mand. Vi benytter Joomla Open source, PHP samt MySQL. 

 

 

  

Systemet kan bruges på bl.a. PC, Mac, Ipad og Iphone.  

Vores mobilapp kan bruges på PC, Mac, Ipad, Iphone og Android.

 

 

* Scout360 workshops - august 2016 *

 

 

 

 

 

 

 

* Kursus: Talent ID Uddannelsen *

 

Talent ID Scout uddannelsen, blev i 2014-2015 udbudt første gang. Og havde igennem uddannelsens 4 moduler op til 35 forskellige deltagere. Uddannelsen er bygget op, således at man ikke behøver at deltage på alle moduler, men kan deltage på de moduler, man måtte finde interessante og have tid til.

 

 

Scout360 udbyder i 2016 uddannelsens modul 1, som et 100% online modul og vil henover sommeren 2016, informere om kommende uddannelses tilbud. For mere info om modul 1 (100% online modulet), se da nedenstående billeder og/eller kontakt os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 
 

 

 

 

 

Skulle du have spørgsmål til vores produkter og deres mange fordele

kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 

Login Form mobile